Galang

Galang är en thailändsk krydda som finns i min fett goda thaigryta (BIG UP WILLYS) som jag brukar käka för att rensa kropp och själ, jag har ju inga smaklökar så det bränner inte sönder min mun som de skulle göra på flesta. Galang tycker jag dock inte är starkt utan de är den gröna curryn som är stark men jag är ju som sagt inte godkänd för att avgöra detta.
Galang heter egentligen Galangal och har en ingefärliknande smak.




Galang är även en klassisk M.I.A låt men hon hävdar tyvärr att det inte är den thailändska kryddan hon syftar på utan att de är ett gammal dacehall uttryck från jamaica som betyder "go on with yourself".
Hon har dock pratat om att det kan komma från kryddan och folk tror att hon antagligen sjunger om weed för galang är tydligen slang i Thailand för detta, eftersom det betyder Thai Green. Själv kan jag inte i skrivande stund personligen avgöra vad den handlar om eftersom jag har skaffat mig ett hjärntumör vilket leder till att jag inte alls minns texten till låten eller meningen med den just nu. Kolla in videon iallafall, du har nog sett den, den är fet.




Bat for Lashes - What's a girl to do

Min nya obsession. En kvinna med mörkt hår och lugg går alltid hem hoss mig men låten passar perfekt in på min höstdeperisson (jag vet att de är vinter och det närmar sig vår men det sitter fan i alltså) och jag tycker videon är helt fantatiskt, visst de har gjorts förr men den är så himla mysig, varför tycker jag det? är den det?




M.I.A & Brian Lichtenberg

Detta är ju garanterat ingen nyhet. Grejen är att jag ska väll typ ut ikväll eller någonting. Är fett sjukt, siktar mot halsfluss men Anyas man 2-Stars spelar och det kan jag inte missa. Sjukt grym snubbe. Så tänkte dra dit en snabbis och sedan dra hem för att dö som jag gjort dem senaste 3 dagarna.
Hur som helst har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig och helst av allt vill jag se ut så här ikväll.

Mixtaped Magazine at Cobrasnake

Jaha, då kom den dagen då Mark Hunter la up en massa hemska bilder på dig och dina vänner.
Steve Aoki drog med sig The Bloody Beetroots igår till Bernsan och det  var jävlit fett och jävlit flippat. Vi träffade sjukt mycket nytt folk. Jag fuckade ur ala Skream på Berns i April 2008. Jag kan dra mer om detta senare, nu blire Cobrsnake time.
Jävla skabb man är asså, jag har aldrig konstaterat att jag är människa.








Du kan se hela kvällen här.

Mixtaped Magazine goes fishin'






RSS 2.0